Divoque

RETOURINFORMATIE - HERROEPINGSRECHT

Retourinformatie

Op deze pagina vindt u de retourinformatie van Divoque. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Daarmee krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag dat wordt teruggestort. De kosten hiervan bedragen €5,95. Door onze scherpe prijzen kunnen wij helaas geen gratis retourneren aanbieden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u het bovenstaande retourformulier in het retourportaal in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Hoe u een retour bij ons aanmeldt staat hieronder.

Retourinstructies

– Wanneer u er voor kiest om  de producten te retourneren in onze vestiging in Arnhem dan is dit gratis volgens de retourinformatie. Klik op bovenstaande button ‘Retourportaal’ en selecteer bij het retourmethode ‘retourneren in de winkel’. U hoeft geen verzendlabel uit te printen en kunt het pakketje afgeven in onze fysieke winkel. Zie de footer van deze pagina of de pagina ‘Over Divoque’ voor het adres van de fysieke vestiging. Wij zullen het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde goederen zo snel mogelijk terugstorten na ontvangst van de retour. Via deze manier zullen wij geen bedrag inhouden voor het vergoeden van de retour. 

– Wanneer u er voor kiest om de bestelling retour te sturen via een pakket afleverpunt heeft u de keuze uit drie verschillende vervoerders:  DHL, PostNL en DPD. Kies uw gewenste vervoeder in het retourportaal en print het retourlabel uit, die krijgt u aan het einde van het invullen van het retourportaal. Plak dit label op de doos/ zak en lever het pakket in bij een inleverpunt van de geselecteerde vervoerder. U hoeft hier niks te betalen. Wij zullen binnen 14 dagen na aanmelding van de retour uw terugstorten min €5,95  vergoeding voor de retour. Door onze scherpe prijzen kunnen wij helaas geen gratis retourneren aanbieden.

Ruilen

– U kunt de producten onder andere ruilen in onze fysieke winkel, dit is geheel gratis volgens de retourinformatie. Hier helpen we u graag verder.

– Wanneer u producten online wilt ruilen, omdat u bijvoorbeeld een maatje groter wilt, dient u ook het retourportaal in te vullen. Selecteer in het retourportaal bij methode van terugbetaling ”artikelen ruilen”. Vermeld in het tekstveld voor welke artikelen u de huidige artikelen wilt ruilen. Check de website voor de beschikbaarheid van de producten en gewenste maten en vermeld de specifieke producten en maten in het tekstveld.  Indien u niet beschikbare producten heeft ingevuld zult u een mail van ons ontvangen, met de vraag om eventueel andere artikelen te kiezen.

Betaalregeling ruilen

Wij zullen via mail een betaalverzoek sturen om de retourkosten te vergoeden. Wanneer dit voldaan is en de geretourneerde producten in goede orde zijn ontvangen, zullen wij de nieuwe producten opsturen.  Hierover hoeven geen verzendkosten betaalt te worden, alleen de kosten van het retoursturen van de in eerste instantie bestelde producten zullen vergoed dienen te worden. De verzending van de nieuwe producten is dus geheel gratis, onafhankelijk van het aantal producten dat geruild dienen te worden. Alleen de retourkosten zullen zoals gezegd altijd vergoed dienen te worden. Doordat onze prijzen scherp scherp zijn kunnen wij helaas geen gratis retourneren aanbieden. 

 Voor eventuele vragen over de retourinformatie of ruilen kunt u een mail sturen naar klantenservice@divoque.nl.

Ten slotte vindt u verdere contantgegevens vindt u op de ‘over ons’ pagina.

LET OP: Zorg dat u het verzendbewijs incl. track & trace code bewaard tot wij uw retour hebben behandeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw retourzending.

FAQ