Divoque

DQUE FASHION

Binnenkort: DQUE Fashion

Welkom lezers op dit blogbericht van Divoque! Met grote vreugde kondigen wij ons nieuwe huismerk: DQUE Fashion aan. Daarom dit bericht om onze trouwe klanten op de hoogte te stellen van de meest recente ontwikkelingen bij Divoque!

Wat wordt DQUE Fashion?

Zoals gezegd hierboven wordt DQUE het nieuwe huismerk van Divoque. Tot op het heden draagt Divoque veel merkloze kleding in het assortiment, daarom is het de bedoeling om een deel hiervan te vervangen door kleding van eigen merk. Echter blijft de insteek bij het huismerk hetzelfde: stijlvolle kleding voor lage prijzen. Doordat er één gestructureerd merk in de winkel komt, draagt dit bij aan de ontwikkeling van de winkel. Dit omdat er zo een strak merk in de winkel aanwezig is, in plaats van vele verschillende merken. Kortom, een volgende stap in het assortiment van Divoque.

Voor wie is DQUE Fashion?

DQUE is principe voor iedereen. Zoals de slogan van de winkel, Fashion for Everybody, geldt deze ook voor DQUE. Echter zal dit niet gelijk vanaf het begin zo zijn. Het merkt moet namelijk geleidelijk opgebouwd worden. Er zal begonnen worden met een eerste herenkleding collectie van DQUE. Daardoor wordt het herenassortiment bij Divoque uitgebreid met een eigen huismerk. Wanneer het herenkleding assortiment goed neergezet is, wordt er verder uitgebreid met de damescollectie. De merkloze kleding in de winkel zal langzaam plaatst gaan maken voor kleding van het huismerk DQUE. Dit gaat echter niet in één keer gebeuren, maar zoals gezegd in geleidelijke stappen.

Blijf op de hoogte!

Houdt dit blog in de gaten om op de hoogte te blijven rondom te ontwikkelingen van ons huismerk DQUE! Ook kunt u ons volgen om social media waar we onze volgers altijd op de hoogste houden over de laatste ontwikkelingen over onze winkel en webshop. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd gezellig langskomen in onze winkel in winkelcentrum Kronenburg Arnhem.

Ten slotte ziet hieronder het logo van ons nieuwe huismerk DQUE fashion:

DQUE fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *